Aandacht voor elkaar

Steun ondernemers, ouderen of juist de jongeren in je buurt. Houd oog voor elkaar. #Aandachtvoorelkaar is een nieuwe, landelijke actie die je helpt en inspireert iets voor een ander te doen.

Andere mensen helpen heeft niet alleen een positief effect op degene die je helpt, maar ook op jou, als helper.

Heb jij een goed idee?

Ga naar aandachtvoorelkaar.nl en doe mee: deel je ervaringen en plannen met #aandachtvoorelkaar. Heb je wel een goed idee voor een initiatief, maar weet je niet precies hoe je dat het beste aan kunt pakken? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Uiteraard moeten alle initiatieven rekening houden met de geldende richtlijnen en maatregelen. 

Steunpunt Coronazorgen

We hebben al een lange tijd te maken met de gevolgen van de coronacrisis. Ook mentaal eist deze crisis zijn tol, zeker nu deze zo lang aanhoudt. Heeft u vragen of maakt u zich zorgen over uezelf of iemand anders? Kijk dan op de website van het Steunpunt Coronazorgen. Hier vindt u actuele en relevante informatie over hoe je met je zorgen om kunt gaan, en er zijn doorverwijzingen naar hulp.

Hulpinitiatieven in Langedijk

Ik heb hulp nodig...

Ik bied graag hulp aan...

Er zijn vanuit inwoners en organisaties diverse hulpinitiatieven gestart om tijdens deze periode hulp te bieden aan anderen. Prachtige initiatieven, die we graag promoten.

Heeft u een actie georganiseerd? Meld het ons!

Bijdrage voor initiatieven

Wilt u graag een initiatief opzetten? Dan is het misschien mogelijk om een financiële bijdrage van € 2.500,00 hiervoor te ontvangen. Op de website van Kleine Coronahulp kunt u een aanvraag doen.