Zoekresultaten

247 resultaten voor ‘’

 • Programmabegroting 2017

  pdf, 5MB
 • Klachtenregeling

  De mensen die bij de gemeente werken, proberen dit zo goed mogelijk te doen. Toch kan het voorkomen dat u een klacht heeft over een bestuursorgaan of medewerker (een ambtenaar, een wethouder) van de gemeente.

 • Ondernemen in Langedijk

  Langedijk is een broedplaats voor ondernemers.

 • Winkelpand wordt schoollokaal

  27 juni 2017

  Het college van Langedijk heeft besloten het voormalige winkelpand aan de Bovenweg 62 in Sint Pancras in gebruik te geven aan basisschool Het Baken. Het is de bedoeling dat een groep leerlingen van Het Baken en een extra groep buitenschoolse opvang (BSO) van kinderopvang Langedijk hier tijdelijk worden gehuisvest.

 • Enthousiasme over visie ‘Langedijk ontwikkelt met water’

  16 januari 2017

  Kabbelend, bruisend en af en toe wat golfslag. Zo ging het eraan toe tijdens het dorpsgesprek over ‘Langedijk ontwikkelt met water’. Inwoners, ondernemers en organisaties konden op donderdagavond 15 december in De Binding aanschuiven voor een gesprek over de visie ‘Langedijk ontwikkelt met water’. Circa veertig mensen meldden zich aan. Aan vier tafels bespraken zij wat ze goed vonden aan het plan, wat volgens hen beter kan en wat er als eerste moet gebeuren.

 • Visie klaar voor besluit

  31 maart 2017

  Het college legt de ‘Visie Langedijk ontwikkelt met water 2030’ ter vaststelling voor aan de gemeenteraad. Eerder lag de visie zes weken ter inzage. De reacties die daarop zijn binnengekomen werden vastgelegd in een reactienota. Naar verwachting buigt de raad zich in mei over de visie.

 • Regiotaxi

  De Regiotaxi Noord-Kennemerland is er voor mensen die geen gebruik kunnen maken van eigen vervoersmogelijkheden of het reguliere openbaar vervoer. U heeft hiervoor een taxipas nodig. Maak een afspraak met team Wmo.

 • Project ‘Langedijk ontwikkelt met water’

  Gemeente Langedijk ziet kansen in ontwikkelen met water.

 • Welstandscommissie

  In de Welstandsnota geeft de gemeente aan hoe eenheid in een bepaalde buurt of wijk wordt gerealiseerd of gehandhaafd. Herkenbaarheid, identiteit, sfeer en allure van dorpen en buurten bepalen mede de aantrekkelijkheid van de woon- en werkomgeving.

 • Accountmanager bedrijven

  De accountmanager voor bedrijven is de contactpersoon voor ondernemers en fungeert als schakel tussen ondernemer en gemeente. Uw vooruitgeschoven post bij de lokale overheid.

Verfijn uw zoekopdracht

Zoek binnen

Publicatiedatum

Sorteren op

Resultaten per pagina