Over deze website

Gemeente Langedijk is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en gebruiksvriendelijk te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Bekijk onze contactgegevens.

Privacyverklaring

Wilt u meer weten over hoe wij met uw privacy omgaan? Raadpleeg dan onze privacyverklaring.

Lees onze privacyverklaring

Toegankelijkheidsverklaring

Gemeente Langedijk besteedt veel aandacht aan de kwaliteit en toegankelijkheid van haar websites. Hierover vindt u meer informatie in onze toegankelijkheidsverklaring.

Raadpleeg de toegankelijkheidsverklaring

Auteursrechten

Niets van deze website mag worden overgenomen in enige vorm van gedrukte of elektronische media zonder uitdrukkelijke toestemming van de gemeente Langedijk. Het materiaal mag alleen worden gebruikt of geprint voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. Het kopiëren of hergebruiken van het beeldmerk (logo), het gemeentewapen en andere beeldmateriaal is niet toegestaan. Toestemming voor het gebruik van materialen kunt u opvragen via team Communicatie.

Webarchief

Het webarchief is gevuld vanaf 7 maart 2014.

Bekijk het webarchief van deze website

Colofon

De webredactie van de gemeente Langedijk beheert de content op deze website. Onze website is gebouwd in Content Management Systeem Green Valley.

Dienstverlening

De gemeente is er voor u: inwoner of ondernemer van Langedijk. We willen u dan ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Om een hoge kwaliteit van dienstverlening te bereiken en vast te houden, hebben we onszelf normen opgelegd waaraan deze moet voldoen. Zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en ons erop aan kunt spreken wanneer wij ons niet aan onze eigen normen houden. Want voor iedere medewerker van de gemeente geldt: afspraak is afspraak!