Proclaimer

Deze website is eigendom van de gemeente Langedijk. Gemeente Langedijk is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt hiervoor contact opnemen met onze webmaster.

Auteursrechten

Alle materiaal dat wordt getoond op deze website is eigendom van de gemeente Langedijk en is beschermd door copyright of andere intellectuele rechten. Fotografie: Team Communicatie Gemeente Langedijk, Marjolein Ansink, Wieke van Werkhoven en Frank Muller (Zorginbeeld).
Niets van deze website mag worden overgenomen in enige vorm van gedrukte of elektronische media zonder uitdrukkelijke toestemming van de gemeente Langedijk. Het materiaal mag alleen worden gebruikt of geprint voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. Het kopiëren of hergebruiken van het beeldmerk (logo), het gemeentewapen en andere beeldmateriaal is niet toegestaan. Indien u toestemming wilt voor het gebruik van teksten of ander materiaal van deze site, dan kunt u hiertoe een verzoek richten aan team Communicatie.

Links

Links naar derden worden uitsluitend voor gebruikersgemak verstrekt. Gemeente Langedijk heeft geen zeggenschap over de inhoud van de websites van derden en is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud daarvan.

Content Management Systeem: Green Valley

Privacystatement

In ons Privacystatement kunt u lezen hoe wij omgaan met de (persoons)gegevens die u ons verstrekt.

Dienstverlening

De gemeente is er voor u: inwoner of ondernemer van Langedijk. We willen u dan ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Om een hoge kwaliteit van dienstverlening te bereiken en vast te houden, hebben we onszelf normen opgelegd waaraan deze moet voldoen. Zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en ons erop aan kunt spreken wanneer wij ons niet aan onze eigen normen houden. Want voor iedere medewerker van de gemeente geldt: afspraak is afspraak!