Zonnepanelen op uw bedrijfsdak zonder eigen investering

Uw bedrijfspand verduurzamen zonder zelf te investeren? Dat kan via Zon op Bedrijfsdaken Regio Alkmaar. Dit collectieve project maakt zonne-energie aantrekkelijk voor bedrijfsdaken in Alkmaar en omgeving.

De initiatiefnemer is Duurzaam Energie Coöperatie Regio Alkmaar (DECRA). Met Zon op Bedrijfsdaken worden zonnepanelen op uw dak geïnstalleerd en profiteert u van een lage energierekening. Opgewekte stroom die u niet gebruikt, wordt collectief verkocht en daarmee dus terug gegeven aan het net. Omdat meerdere daken gebundeld worden tot een grootschalig project, is de bank bereid een groot gedeelte te financieren en hoeft u niets te investeren. Kiest u ervoor om wel te investeren? Dan profiteert u van een mooi rendement. Kijk voor meer informatie op www.decra.zonopbedrijfsdaken.nl of stuur een e-mail naar: info@zonopbedrijfsdaken.nl.

Op woensdag 23 januari is er een informatiebijeenkomst van Zon op Bedrijfsdaken Regio Alkmaar bij het HVC kantoor in Alkmaar van 16.00 tot 18.00 uur. Wilt u hier bij zijn? Meldt u dan aan via het interesseformulier op http://decra.zonopbedrijfsdaken.nl.

logo