Winkelier van het Jaar

Ondernemen in Langedijk kent winnaars! De modezaak Proud (Wo)Men uit Noord-Scharwoude is met een gemiddeld cijfer van 9,41 Winkelier van het Jaar geworden in gemeente Langedijk. Modezaak Be Pure had de meeste stemmen. De Winkelier van het Jaar-verkiezing is de grootste landelijke consumentenverkiezing van Nederland voor lokale winkeliers.

Tijdens deze verkiezing zoekt de organisatie naar de winkels en winkeliers die sfeer en authenticiteit aan een gemeente geven. Winkels waar klanten naar teruggaan vanwege de goede service, prijs en kwaliteit. Winkels die het verdienen om in de spotlights te staan. Er zijn gemeente- en provinciewinnaars. In gemeente Langedijk kreeg Proud (Wo)Men de hoogste waardering. De verkiezing is alleen voor lokale winkeliers, grote retailers zijn uitgesloten van deelname. Dat is een bewuste keuze volgens de organisatie van deze consumentenverkiezing: “In tegenstelling tot andere retail verkiezingen kiezen wij heel bewust voor de lokale ondernemer, want juist die ondernemer die het hardst moet werken om zich staande te houden verdient deze aandacht”. Proud (Wo)Men kreeg 106 stemmen met de hoogste waardering: 9,41. Modezaak Be Pure werd gewaardeerd met een 9,35 en kreeg de meeste stemmen: 217. Gemeente Langedijk feliciteert Proud Men en Be Pure met hun prijs!

De verkiezing is nog groeiende en geeft ondernemers de gelegenheid zichzelf te profileren. Meer informatie vindt u op www.winkelierverkiezing.nl.

wvhj

Foto: Wethouder Jasper Nieuwenhuizen (l) en Par Oudejans, eigenaar van Proud (Wo)Men.