Oproep aan ondernemers in Langedijk en Heerhugowaard: doe mee met De Broekervaart!

Na de succesvolle pilot afgelopen zomer gaan de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk dit jaar De Broekervaart weer laten varen tussen tussen de Westdijk in Heerhugowaard en het Havenplein in Broek op Langedijk. Vorig jaar voer De Broekervaart op vier zaterdagen. Gemiddeld honderdvijftig bezoekers per dag maakten hiervan gebruik. De vaarverbinding was daarmee een succes te noemen!

Dit jaar gaat ‘het pontje’ twaalf dagen varen, waaronder alle weekenden in de maand juni. Doel is dat de haven in Broek op Langedijk het bruisende startpunt wordt voor allerlei activiteiten, zoals kanovaren, suppen, het bezoeken van musea en wandelen.

Ook in Heerhugowaard wordt een aantrekkelijk programma opgezet. Alle ‘Broekervaartweekenden’ hebben een thema: een culinaire ontdekkingstocht, een actief weekend vol (water-)sport, een kunstroute en een weekend “Leer Langedijk / Heerhugowaard kennen”. De Stichting Toeristische Promotie Langedijk is op zoek naar ondernemers uit Heerhugowaard en Langedijk die op deze vaardagen een aanvullende activiteit willen organiseren. Om zo het programma nog aantrekkelijker te maken en daarmee een bijdrage te willen leveren aan de promotie van Langedijk en Heerhugowaard. Doet u ook mee? Neem dan contact op met Stichting Toeristische Promotie Langedijk via info@toerismelangedijk.nl.