Doe mee aan de food market in Langedijk

De Broekervaart heeft op zaterdag 22 en zondag 23 juni het thema Culinair Langedijk en Heerhugowaard. Samen met ondernemers organiseren we een food market. Doet u mee?

Stichting Toeristische Promotie Langedijk, Museum BroekerVeiling, ondernemers en de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard hebben besloten om dit jaar opnieuw De Broekervaart te laten varen tussen de Westdijk in Heerhugowaard en het Havenplein in Broek op Langedijk. Deze zomer vaart De Broekervaart twaalf dagen, waaronder alle weekenden in juni. Tijdens deze ‘Juni Waterweken’ worden elk weekend activiteiten georganiseerd, variërend van ‘Leer Langedijk kennen’ tot een kunstroute tijdens Pinksteren en een weekend vol sportieve activiteiten, zoals suppen en kanovaren.

Het vierde weekend van juni (zaterdag 22 en zondag 23 juni) heeft als thema Culinair Langedijk en Heerhugowaard: maak kennis met heerlijke proeverijen van de lokale horeca.

Graag zouden we samen met ondernemers uit Heerhugowaard en Langedijk invulling geven aan dit weekend. Het idee is om op beide dagen in Langedijk langs de Sluiskade – waar de bezoekers aankomen - en eventueel op het veldje achter de Sluiswoning - een food market te organiseren tussen 11.00 – 17.00 uur. Hier kunnen (horeca-)ondernemers kleine hapjes / amuses / drankjes aanbieden tegen lage prijzen. Zo staat Museum BroekerVeiling hier met twee kramen, waar mensen van Westfries Kostuum griesmeelpap en gerechtjes met vergeten groenten aanbieden.

Heeft u een bijzondere amuse of lekker gerechtje dat u wilt aanbieden? Of wilt u uw onderneming onder de aandacht brengen, terwijl u de gasten een hapje of drankje aanbiedt? En vindt u het leuk om gezamenlijk van dit evenement een succes te maken? Doe dan mee! Wij  kunnen eventueel tegen kostprijs een kraam plus elektriciteit voor u regelen. Ook wordt vanuit de gemeenten gezorgd voor publiciteit via advertenties, persberichten en social media. Kijk voor meer info op: www.broekervaart.nl of stuur een e-mail naar: info@toerismelangedijk.nl.