Avondcongres over cyberweerbaarheid 'Out of Business'

Winkeliers, dienstverleners en kleine industrie investeerden jarenlang in goede sloten, alarmsystemen en camera's. Met succes: het aantal inbraken daalde spectaculair. Betekent dit dat u als ondernemer veilig bent? Allerminst. De vraag is niet óf u aan de beurt bent, de vraag is wannéér. De vraag is niet of u schade gaat lijden, de vraag is hoeveel. Kom meer te weten over cyberweerbaarheid op het avondcongres 'Out of Business'.

Het congres is op 6 november om 18.00 uur in de Cultuurkoepel in Heiloo, Kennemerstraatweg 464. 

Het gevaar komt niet meer (alleen) van buiten. Het gevaar komt van binnen. Liefst 90 % van de ondernemers heeft zijn internetbeveiliging niet op orde. De rol van de CEO wordt geplagieerd, orders worden afgevangen, betalingen worden omgeleid, software wordt gegijzeld, klantenbestanden worden ontfutseld, identiteitsfraude woekert en reputaties staan op het spel. 

‘OUT OF BUSINESS’ zet in op braintainment en verhaalt indrukwekkend, pragmatisch en toekomstgericht over cybercrime en zakendoen in deze tijd. Het programma? Een unieke mix van theater, talkshow, les en verbinding, bedoeld voor ondernemers, IT- en kwaliteit specialisten en ambtenaren in Noord-Holland die succesvol willen blijven. Leer in 1 avond van daders, slachtoffers en experts hoe u uw business kan beschermen tegen alle vormen van cybercriminaliteit.Technisch te ingewikkeld? Niet dus, het begint met gedragsverandering. Zet struisvogelpolitiek om in doeltreffende actie en Beleef Veiligheid! 

Deelname is kosteloos

Laat u, samen met uw (business)partners, verrassen in de prachtige Cultuurkoepel van Heiloo voordat cybercrime u verrast. Reserveer nu één of meerdere van de 350 toegangskaarten op 6 november, deelname aan dit congres is kosteloos. Wij zorgen voor een avond vol inspiratie.

Meer informatie vindt u op de website van het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland.