Actuele berichten RSS icoon

• Fusie biedt meerwaarde voor ondernemers

12 september 2019

De gemeente Langedijk en Heerhugowaard zitten momenteel in een fusietraject. Op 1 januari 2020 is ambtelijke samenwerking in één nieuwe werkorganisatie een feit. Ambtenaren van Langedijk en Heerhugowaard werken vanaf die datum samen voor twee gemeentebesturen. Door deze bundeling van krachten kunnen ook economische vraagstukken beter gezamenlijk worden opgepakt.

• Wethouder Nieuwenhuizen ondertekent akte uitbreiding InnoVfoam

06 november 2018

Op woensdag 19 september werd in de helikopter van InnoVfoam op feestelijke wijze de akte voor uitbreiding van het bedrijf ondertekend door wethouder Economische Zaken Jasper Nieuwenhuizen en eigenaar/directeur Johan Koekkoek.

• Geslaagde bijeenkomst Economische Visie

06 november 2018

Woensdagavond 12 september organiseerde gemeente Langedijk samen met Bureau Buiten een avond voor Langedijker ondernemers om mee te praten en te denken over een nieuwe economische visie en bijbehorend uitvoeringsprogramma.

• Keurmerk voor Breekland

06 november 2018

Bedrijvenpark Breekland heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Continu Samenwerken (KVO-B) behaald. Dit keurmerk is een waardering voor bedrijventerreinen waar de samenwerking om de veiligheid te verbeteren al langere tijd goed verloopt.