Actuele berichten RSS icoon

• Wethouder Jongenelen aanwezig op nieuwjaarsreceptie AOL

15 januari 2020

Op maandag 13 januari organiseerde Algemene Ondernemersvereniging Langedijk de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Een traditie, waar altijd veel leden op afkomen. Onder het genot van een hapje en een drankje geldt de nieuwjaarsborrel als dé gelegenheid om even bij te praten met collega-ondernemers. Ditmaal waren bijna honderd enthousiaste leden aanwezig in gastvrij De Burg. Voorzitter Rick Muileboom heette iedereen en in het bijzonder wethouder Ad Jongenelen welkom en blikte vooral vooruit naar het komende jaar.

• Nieuwjaarsreceptie BKL: “Inzetten op nieuwe en sterke structuur”

15 januari 2020

Afgelopen vrijdag 10 januari hield burgemeester Leontien Kompier een korte speech tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van de Bedrijfskring Langedijk (BKL). Tijdens deze geslaagde bijeenkomst, die dit jaar werd gehouden bij Schoon Producties en Rubex Interiors, benadrukte de burgemeester het belang van samenwerking. “2020 is het jaar van de V’s: versterken, verbinden en vertrouwen. Wij gaan graag met de bedrijfskringen en ondernemersverenigingen om tafel om een goede structuur voor de toekomst neer te zetten.”