Actuele berichten RSS icoon

 • Informatie over het coronavirus

  19 maart 2020

  Nederland is in de greep van het coronavirus. Wij volgen als gemeente de maatregelen op de voet. Als wij relevante en concrete informatie hebben die voor ondernemers van belang is, zullen we die via onze communicatiekanalen delen.

 • College geeft handreiking aan ondernemers

  18 maart 2020

  Heerhugowaard/Langedijk, 18 maart 2020 - Het college van Heerhugowaard en het college van Langedijk hebben beide dinsdag tijdens de wekelijkse collegevergadering de impact besproken die de door het rijk ingestelde coronamaatregelen hebben voor de Langedijker en Heerhugowaardse samenleving.

 • Wethouder EZ verwelkomt Microtherm Kunststofbewerking op Breekland

  18 maart 2020

  Woensdag 11 maart bezocht wethouder Economische Zaken Jasper Nieuwenhuizen Microtherm BV op Breekland (Oudkarspel). Hij sprak daar met directeur Rik Swikker. Nieuwenhuizen: “Nieuwe ondernemers op Breekland wil ik graag zelf verwelkomen. Dit mooie MKB-bedrijf is al tientallen jaren in onze gemeente gehuisvest. Na jarenlange groei op de Mossel, is Microtherm eind vorig jaar verhuisd naar Breekland. Een innovatief bedrijf, dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in het bewerken en verspanen van kunststof. Een mooie onderneming met vakmensen!”

 • Hoge opkomst bijeenkomsten over visie werklocaties en vitale winkelgebieden

  18 maart 2020

  Op 3 februari werden circa 55 ondernemers in ‘Heer Hugo’ verwelkomd door de wethouders Economische Zaken Jasper Nieuwenhuizen (Langedijk) en Monique Stam (Heerhugowaard) om mee te praten over de kansen en knelpunten voor de werklocaties en detailhandelgebieden in beide gemeenten.