Actuele berichten RSS icoon

 • Nieuwe afspraken over woonruimteverdeling

  03 juli 2019

  In alle gemeenten van Regio Alkmaar vervalt op 1 juli 2019 de huidige Huisvestingsverordening, maar ook na 1 juli is er behoefte aan regels over de woonruimteverdeling.

 • Ster keurmerk Veilig Ondernemen voor winkelcentrum Broekerveiling

  03 juli 2019

  Winkelcentrum Broekerveiling ontving woensdag 3 juli de tweede ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Deze ster volgt op de eerste KVO ster die het winkelcentrum verdiende in de zomer van 2016.

 • Wethouder Nieuwenhuizen ondertekent akte uitbreiding InnoVfoam

  06 november 2018

  Op woensdag 19 september werd in de helikopter van InnoVfoam op feestelijke wijze de akte voor uitbreiding van het bedrijf ondertekend door wethouder Economische Zaken Jasper Nieuwenhuizen en eigenaar/directeur Johan Koekkoek.

 • Geslaagde bijeenkomst Economische Visie

  06 november 2018

  Woensdagavond 12 september organiseerde gemeente Langedijk samen met Bureau Buiten een avond voor Langedijker ondernemers om mee te praten en te denken over een nieuwe economische visie en bijbehorend uitvoeringsprogramma.

 • Keurmerk voor Breekland

  06 november 2018

  Bedrijvenpark Breekland heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Continu Samenwerken (KVO-B) behaald. Dit keurmerk is een waardering voor bedrijventerreinen waar de samenwerking om de veiligheid te verbeteren al langere tijd goed verloopt.