Actuele berichten RSS icoon

• Wethouder Nieuwenhuizen feliciteert Hekos met veertigjarig bestaan

21 oktober 2019

Donderdag 17 oktober bezocht wethouder Economische Zaken Jasper Nieuwenhuizen Hekos Oriental Food in Zuiderdel (Broek op Langedijk). Hij sprak daar met directeuren Patrick Kocken en Annemieke de Ridder. Wethouder Nieuwenhuizen: “Ik wilde graag zelf dit mooie MKB-bedrijf feliciteren met het veertigjarig bestaan hier op de Middelmoot. Het is een fantastisch bedrijf, dat er samen met de andere foodleveranciers in onze gemeente voor zorgt dat de foodsector in Langedijk echt op de kaart staat!”

• Wethouder Nieuwenhuizen ondertekent akte uitbreiding InnoVfoam

06 november 2018

Op woensdag 19 september werd in de helikopter van InnoVfoam op feestelijke wijze de akte voor uitbreiding van het bedrijf ondertekend door wethouder Economische Zaken Jasper Nieuwenhuizen en eigenaar/directeur Johan Koekkoek.

• Geslaagde bijeenkomst Economische Visie

06 november 2018

Woensdagavond 12 september organiseerde gemeente Langedijk samen met Bureau Buiten een avond voor Langedijker ondernemers om mee te praten en te denken over een nieuwe economische visie en bijbehorend uitvoeringsprogramma.

• Keurmerk voor Breekland

06 november 2018

Bedrijvenpark Breekland heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Continu Samenwerken (KVO-B) behaald. Dit keurmerk is een waardering voor bedrijventerreinen waar de samenwerking om de veiligheid te verbeteren al langere tijd goed verloopt.