Actuele berichten

• Extra budget voor subsidieregeling toekomstbestendige winkelgebieden 07 november 2018

Sinds begin dit jaar verstrekt de provincie Noord-Holland subsidie aan projecten, die kunnen bijdragen aan verhoging van het kwaliteitsniveau van de detailhandel. De provincie wil zo leegstand van winkelpanden terugdringen, samenwerking versterken en het onderscheidend vermogen van winkelgebieden vergroten.

• HVC onderzoekt aardwarmte 24 oktober 2018

Aardwarmte is een goed en betrouwbaar alternatief voor fossiel aardgas en kan een forse bijdrage leveren aan de lokale verduurzaming. Daarom gaat HVC de potentie voor aardwarmte in Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard onderzoeken.

• Wethouder Nieuwenhuizen ondertekent akte uitbreiding InnoVfoam 06 november 2018

Op woensdag 19 september werd in de helikopter van InnoVfoam op feestelijke wijze de akte voor uitbreiding van het bedrijf ondertekend door wethouder Economische Zaken Jasper Nieuwenhuizen en eigenaar/directeur Johan Koekkoek.

• Geslaagde bijeenkomst Economische Visie 06 november 2018

Woensdagavond 12 september organiseerde gemeente Langedijk samen met Bureau Buiten een avond voor Langedijker ondernemers om mee te praten en te denken over een nieuwe economische visie en bijbehorend uitvoeringsprogramma.

• Keurmerk voor Breekland 06 november 2018

Bedrijvenpark Breekland heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Continu Samenwerken (KVO-B) behaald. Dit keurmerk is een waardering voor bedrijventerreinen waar de samenwerking om de veiligheid te verbeteren al langere tijd goed verloopt.