Verkeer

 • Werk aan de weg

  03 juli 2020

  Werk aan de weg Blijf op de hoogte van alle stremmingen, omleidingen, nieuwe rotondes en gewijzigde situaties. De meest actuele verkeersmaatregelen en werkzaamheden in en rond de gemeente Langedijk zetten we graag voor u op een rijtje. In alle gevallen geldt dat de verkeershinder langer kan duren als het weer tegenzit of als werkzaamheden minder snel gaan dan gepland. Op enkele projecten na liggen de werkzaamheden stil tijdens de bouwvak.

 • Buurtbus

  15 november 2019

  Buslijn 407 maakt een directe openbaar vervoer verbinding tussen Heerhugowaard en Langedijk mogelijk. U heeft een OV-chipkaart nodig om met de bus te reizen.

 • Gladheidsbestrijding

  De gemeente is voorbereid op het ijs- en sneeuwvrij houden van de plaatselijke wegen. Gestrooid wordt in de periode van 1 november tot en met 3 april, als de weersomstandigheden dat noodzakelijk maken.

 • Laadpalen elektrische auto’s

  Gemeente Langedijk stimuleert elektrisch rijden. Elektrische auto’s hebben de toekomst; ze zijn schoon, stil en zuinig. Elektrisch rijden helpt om de lucht gezonder te maken en maakt ons minder afhankelijk van oprakende en vervuilende brandstoffen zoals benzine en diesel.

 • Parkeren grote voertuigen

  Soms worden grote voertuigen op plaatsen geparkeerd waar anderen last van hebben. Denk hierbij aan vrachtwagens, bussen en aanhangwagens. Dit gebeurt bijvoorbeeld omdat er te weinig beschikbare parkeerruimte is.