Verkeer

 • Werk aan de weg

  06 februari 2019

  Werk-in-uitvoering Blijf op de hoogte van alle stremmingen, omleidingen, nieuwe rotondes en gewijzigde situaties. De meest actuele verkeersmaatregelen en werkzaamheden in en rond de gemeente Langedijk zetten we graag voor u op een rijtje. In alle gevallen geldt dat de verkeershinder langer kan duren als het weer tegenzit of als werkzaamheden minder snel gaan dan gepland. Op enkele projecten na liggen de werkzaamheden stil tijdens de bouwvak.

 • Gladheidsbestrijding

  De winter is in aantocht en de gemeente is voorbereid op het ijs- en sneeuwvrij houden van de plaatselijke wegen. Gestrooid wordt in de periode van 1 november tot en met 3 april, als de weersomstandigheden dat noodzakelijk maken.

 • Laadpalen elektrische auto’s

  Gemeente Langedijk stimuleert elektrisch rijden. Elektrische auto’s hebben de toekomst; ze zijn schoon, stil en zuinig. Elektrisch rijden helpt om de lucht gezonder te maken en maakt ons minder afhankelijk van oprakende en vervuilende brandstoffen zoals benzine en diesel.

 • Parkeren grote voertuigen

  15 mei 2018

  Soms worden grote voertuigen op plaatsen geparkeerd waar anderen last van hebben. Denk hierbij aan vrachtwagens, bussen en aanhangwagens. Dit gebeurt bijvoorbeeld omdat er te weinig beschikbare parkeerruimte is.