Werk aan de weg

Blijf op de hoogte van alle stremmingen, omleidingen, nieuwe rotondes en gewijzigde situaties. In alle gevallen geldt dat de verkeershinder langer kan duren als het weer tegenzit of als werkzaamheden minder snel gaan dan gepland.

Weten waar wegen zijn afgesloten of waar verkeershinder is? Klik op de button om de overzichtskaart te bekijken. Tip: pas linksboven de datum aan als u de wegafsluitingen in de nabije toekomst wilt bekijken. Of bekijk het overzicht hieronder.

Overzichtskaart wegwerkzaamheden

Op het MOOR platform ziet u een overzicht van werkzaamheden aan kabels en leidingen bij u in de buurt. Klik op de knop hieronder voor het actuele overzicht.

Werkzaamheden kabels en leidingen

Daalmeerpad: tot april 2021

In verband met het vervangen van de riolering is de Daalmeerpad afgesloten voor fietsverkeer. Alleen voor bewoners is de weg toegankelijk. 

Dr. Wilminkstraat

Vanaf ongeveer 15 februari is de Dr. Wilminkstraat tussen de Sportlaan en de Tulpenstraat afgesloten voor verkeer. De afsluiting is nodig in verband met het aanbrengen van riolering, kabels en leidingen en duurt ongeveer 3 maanden. Omleidingsroutes worden aangegeven door middel van de bekende borden.