Werk aan de weg

Blijf op de hoogte van alle stremmingen, omleidingen, nieuwe rotondes en gewijzigde situaties. In alle gevallen geldt dat de verkeershinder langer kan duren als het weer tegenzit of als werkzaamheden minder snel gaan dan gepland.

Wilt u weten waar wegen zijn afgesloten of waar verkeershinder is? Kijk dan op de overzichtskaart met actuele werkzaamheden. Pas (linksboven) de datum aan als u de wegafsluitingen in de nabije toekomst wilt bekijken.

Overzichtskaart wegwerkzaamheden

Bekijk ook het overzicht van werkzaamheden voor kabels en leidingen bij u in de buurt.

Werkzaamheden kabels en leidingen
 

Afsluiting Hunze, Grift en Dinkel: tot augustus

Hunze

  • Vanaf 18 mei t/m 16 juni is het gedeelte van Hunze bij nummers 2 - 44 en 1 – 9 afgesloten.
  • Vanaf 16 juni t/m 5 juli is het gedeelte van Hunze tussen de Amer en de Amstel afgesloten.

Grift

  • Vanaf 17 mei t/m 14 juni is het gedeelte van Grift bij nummers 4 -28 en 13 -23 afgesloten.
  • Vanaf 14 juni t/m 14 juli is het gedeelte Grift bij nummers 1-11 afgesloten. Hulpdiensten zijn beschikbaar via rijplaten baan of fundering.

Dinkel

  • Vanaf 14 juni t/m 12 juli is het gedeelte van Dinkel bij nummers 13-23 en 52- 74 afgesloten.
  • Vanaf 12 juli t/ 6 augustus is het gedeelte van Dinkel bij nummers 1-11 en 46- 50 afgesloten. Hulpdiensten zijn beschikbaar via rijplaten baan of fundering.

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de heer K. Peek, van het aannemersbedrijf Bevanos, via 06-52370759. Bij calimiteiten belt u via 030-2412414. Ook kunt u contact opnemen met de toezichthouder van de gemeente, de heer J. Groen, via 06-14829791.

Rioolwerkzaamheden Twuyverhoek: vanaf 17 juni

Vanaf 17 juni wordt het rioolstelstel in de Twuyverhoek in Sint Pancras geïnspecteerd. Deze periodieke controles zijn nodig om verstoppingen en andere problemen met het riool te voorkomen. De werkzaamheden starten op 17 juni en vinden plaats in week 25, 26 en 27 tussen 7.00 en 18.00 uur. De uitvoering van de werkzaamheden kan enige (verkeers) overlast veroorzaken. We vragen u uw auto niet op of ter hoogte van een putdeksel te parkeren. Omwonenden hebben een brief ontvangen.

Met vragen kunt u terecht bij FAB Rioolbeheer op 0518 – 840089. Ook kunt u contact opnemen met de toezichthouder van de gemeente, de heer H. Appelman, via 06 – 22528206.

Nauertogt: tot oktober

Tot ongeveer 1 oktober is de Nauertogt tussen de Kanaaldijk en het Dijk en Waardpad afgesloten voor doorgaand verkeer in verband met asfalteringswerkzaamheden. Van 23 juli tot en met 15 augustus zult u, vanwege de bouwvak, de aannemer geen werkzaamheden zien verrichten. De Nauertogt tussen de Achtergraft en het Dijk en Waardpad kan tijdens deze periode in verband met de verkeersveiligheid niet tijdelijk worden opgesteld, maar blijft afgesloten voor doorgaand verkeer. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.
 

  • Fase 1: tot ongeveer 13 september is de Nauertogt tussen de Achtergraft en het Dijk en Waardpad afgesloten voor doorgaand verkeer.
  • Fase 2: van 13 september tot en met 1 oktober is de Nauertogt tussen de Kanaaldijk en de Achtergraft, inclusief het kruispunt Nauertogt-Achtergraft, afgesloten voor doorgaand verkeer. De startdatum van fase 2 kan nog wijzigen.
Rekervlotbrug

De provincie Noord-Holland heeft een tijdelijke (veer)pont ingezet bij de Rekervlotbrug tussen Koedijk en Bergen. Hierdoor hoeven voetgangers en fietsers niet langer om te rijden. Sinds de Rekervlotbrug is aangevaren door een schip is de brug buiten gebruik. Het pontje vaart van maandag tot en met vrijdag, van 7.30 uur tot 17.30 uur en is gratis. De provincie verwacht dat de Rekervlotbrug tot in de zomer buiten gebruik is. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het servicepunt van de provincie via telefoonnummer 0800 0200 600, of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.