Bedrijventerrein Breekland

Een bereikbaar bedrijventerrein, gelegen in ruim en grotendeels groen gebied: dat is Breekland. Een vestigingsruimte in Oudkarspel, voor startende ondernemingen of voor ondernemingen die willen uitbreiden. Breekland te Oudkarspel is een stijlvol terrein. Het kan uw visitekaartje worden in de regio. En niet onbelangrijk: de investeringskosten zijn laag, dankzij concurrerende grondprijzen.

Breekland ligt in het noordwesten van provincie Noord-Holland in het dorp Oudkarspel, gemeente Langedijk, regio Alkmaar. Gelegen aan de autowegen N245 en N504. In de noordzijde van de Randstad, met perfecte verbindingen via A9 en A8 naar het in de directe nabijheid gelegen Amsterdam en Schiphol.

Breekland heeft naar provinciale normen een C-profiel. Dit houdt in dat het optimaal is ontsloten via het hoofdwegennet en minder via het openbaar vervoer. De omgeving van Breekland is niet gereserveerd voor woningbouw. Dat zal ook op langere termijn niet zo zijn. Vanwege de adequate wegenontsluiting, de ruimte en omdat er geen problemen zijn met aangrenzende functies, is de locatie bestemd tot bedrijventerrein. Daarbij geldt dat het open landschap door Breekland zo min mogelijk wordt aangetast.
 

Duurzaam ondernemen

Breekland heeft een geheel eigen karakter. Ruim, mooi en goed verzorgd. Het terrein is zo ontworpen dat er volop ruimte is voor water en groen. Daarnaast wordt tussen Breekland en het dorp Oudkarspel een water- en groenrijke bufferzone aangelegd. Deze zone is ongeveer 500 meter breed en dient als recreatieve zone én als buffer tussen de functies wonen en werken. De bedrijven op Breekland werken samen aan duurzame inrichting en een blijvend hoogwaardig niveau via het Parkmanagement. De ondernemingen benutten dan gezamenlijk enkele voordelen in het onderhoud en management van Breekland. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een gebundelde vorm van bewegwijzering, beveiliging, afvalbeheer, onderhoud en schoonmaak.
 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.breekland.nl.