De Binding feestelijk geopend

Langedijk heeft zich zaterdag 21 september tijdens de officiële opening van de vernieuwde De Binding van zijn beste kant laten zien. Bezoekers genoten aan Bosgroet 2 in Zuid-Scharwoude van dans, muziek, zang, toneel, spel, creativiteit, ontmoeting en gezelligheid.

Het was een geslaagde en feestelijke dag, mede dankzij de inzet van de organisaties die gebruikmaken van De Binding. Dit zijn Sport Servicepunt Langedijk, Bibliotheek Langedijk, Jan Arentsz, GGD Hollands Noorden, Balletschool Langedijk, Muziek Collectief Langedijk, Schaakmat, Langedijk Centraal, Humanitas, De Ark, Fuchsiavereniging Noord-Holland Noord en gemeente Langedijk.

De Binding is de afgelopen maanden grondig vernieuwd en opnieuw ingericht. Sinds 2 september zijn de balies van gemeente Langedijk in ‘De Binding’ gevestigd. De balie Veiligheid, Vergunning en Handhaving is er te vinden, evenals Burgerzaken. Bij Burgerzaken kunnen inwoners terecht voor bijvoorbeeld een paspoort, rijbewijs, uittreksel of geboorte- of overlijdensaangifte. Verder biedt het klantcontactcentrum in De Binding ruimte voor vragen en opmerkingen over de gemeente. Team Wmo en Jeugd verhuisden in februari 2017 al naar De Binding. Ook het gemeentebestuur verhuisde naar dit gebouw. Verder heeft De Binding een multifunctieel te gebruiken raadzaal en een ruimte voor forumvergaderingen. Heeft u het resultaat nog niet gezien en bent u benieuwd hoe het is geworden? U bent van harte welkom.

Opening De Binding