21 september: feestelijke opening De Binding

De Binding viert op zaterdag 21 september tussen 10.00 en 14.00 uur haar officiële opening.

Bezoek voorstellingen en de boekenmarkt, leer over de dienstverlening van de gemeente of een taal. Ontdek het gebouw met een speurtocht of leef je uit met verf. Kinderen mogen hun poppen en beren meenemen want er is een heuse poppendokter aanwezig! Laat u uitdagen achter het schaakbord of geniet van een voorstelling in de theaterzaal. Dit en méér verzorgen de samenwerkende partijen in het gebouw. Dit zijn Sportservicepunt Langedijk, Bibliotheek Langedijk, Jan Arentsz, de lokale omroep Langedijk Centraal, GGD Hollands Noorden, gemeente Langedijk, schaakvereniging Schaakmat, Balletschool Bouger Dansant en muziekverenigingen. Zij bieden een mooi programma voor jong en oud.

De afgelopen maanden is De Binding grondig vernieuwd en opnieuw ingericht. Bent u benieuwd hoe het is geworden en wilt u komen kijken? U bent van harte welkom op 21 september.