Cadeaupakket of -bon voor vrijwilligers en mantelzorgers

Vrijwilligers en mantelzorgers in gemeente Langedijk krijgen dit jaar een cadeaupakket als blijk van waardering voor hun inzet en toewijding.

Aanmelden

Vrijwilligers en mantelzorgers kunnen zich op www.vrijwilligers-bedankt.nl aanmelden en aangeven welk cadeaupakket of -bon hun voorkeur heeft. Aanmelden kan tot en met 20 oktober. Voor de pakketten en bonnen geldt: op is op. Op de site houdt een teller bij welke cadeaus er nog beschikbaar zijn.

Cadeaupakketten of -bonnen

Duizenden vrijwilligers en mantelzorgers doen belangrijk werk in de gemeente Langedijk en dat wordt door veel inwoners en de gemeente gewaardeerd. Vanwege de coronamaatregelen zijn er dit jaar helaas geen activiteiten voor de mantelzorger en vrijwilligers.

Diverse lokale ondernemers hebben een bon, cadeau of pakket samengesteld voor de vrijwilligers en mantelzorgers. Het aanbod varieert van een verwen theepakket, mooie bos bloemen, bon voor Klompekolf tot een cadeaubon voor Jumpingcity of een bierpakket. Mantelzorgers kunnen ook kiezen voor een koffiemoment met wethouder Marcel Reijven of burgemeester Leontien Kompier.