Ad Jongenelen in gesprek met inwoners Sint Pancras en Koedijk

Ad Jongenelen, dorpswethouder van Sint Pancras en het Langedijker gedeelte van Koedijk, gaat in gesprek met inwoners van Sint Pancras en Koedijk.

Jongenelen praat op woensdagen in De Geist in Sint Pancras met inwoners van Sint Pancras. Dat doet hij vanaf 16 oktober één keer per maand (behalve in juli en augustus) tot voorlopig 20 december 2020. Ook in Koedijk gaat hij met inwoners praten, op een nog nader te bepalen tijdstip en locatie. Jongenelen: “Ik wil graag horen wat er leeft. Wat willen de inwoners behouden en wat moet in hun ogen beter? Het gaat dan niet om kleine dingen, bij wijze van spreken een losse tegel, maar om zaken die veel inwoners raken. Ik sta open voor ieder onderwerp, uiteraard ook over de beoogde fusie van Langedijk met Heerhugowaard. Vertel het maar: van kritische geluiden tot steunbetuigingen over de voorgenomen fusie. Daarbij kan ik op voorhand geen beloftes doen over te realiseren doelen, maar ik neem het mee in het college en in de gemeenteraad.”

Inwoners van Sint Pancras kunnen de wethouder zonder afspraak bezoeken door binnen te lopen in De Geist. Hij is hier aanwezig op 16 oktober, 20 november en op 18 december 2019. Data volgend jaar zijn 15 januari, 19 februari, 18 maart, 15 april, 20 mei, 17 juni, 16 september, 21 oktober, 18 november en 16 december. De bezoektijden zijn tussen 15.00 en 17.00 uur en tussen 19.00 uur en 21.00 uur.