Verloopt uw paspoort, ID of rijbewijs in december? Gaat u in december verhuizen? Regel het op tijd bij de gemeente!

Vanaf 24 december tot 3 januari kunt u tijdelijk geen paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs aanvragen of afhalen. Verloopt één van deze documenten? Vraag dan nu alvast een nieuw exemplaar aan. Wanneer u dit vóór 17 december doet, kunt u het dit jaar nog afhalen of laten bezorgen. Aanvragen die na deze datum binnenkomen worden vanaf 3 januari 2022 verwerkt.

Regel het op tijd bij de gemeente

Vanaf 24 december tot 3 januari kunt u tijdelijk geen paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs aanvragen of afhalen. Verloopt één van deze documenten? Vraag dan nu alvast een nieuw exemplaar aan. Wanneer u dit vóór 17 december doet, kunt u het dit jaar nog afhalen of laten bezorgen. Aanvragen die na deze datum binnenkomen worden vanaf 3 januari 2022 verwerkt.

Geef uw verhuizing zo vroeg mogelijk door

Wanneer u in december gaat verhuizen, vragen wij u om dit zo vroeg mogelijk aan ons door te geven, uiterlijk 24 december. U kunt uw verhuizing al 4 weken voor de verhuisdatum aan ons doorgeven op onze website. Als u na 24 december uw verhuizing doorgeeft, kunnen we de melding pas in januari 2022 verwerken (de verhuisdatum blijft wel hetzelfde).