Mei

• Representatieve meting

04 juni 2019

De gemeenten Langedijk en Heerhugowaard laten in Sint Pancras en Koedijk een onderzoek uitvoeren naar de meningen van inwoners over de nieuwe gemeente. Deze meting start in de week van 3 juni. Alle inwoners van Koedijk en Sint Pancras van 18 jaar of ouder ontvangen daarover een brief.

• Proefvaren De Broekervaart

22 mei 2019

Vaar gratis mee met De Broekervaart en bezoek de Twuyvermolen op woensdag 29 mei. Deze zomer vaart De Broekervaart weer tussen de Westdijk in Heerhugowaard en het Havenplein in Broek op Langedijk.

• Woning gesloten na vondst harddrugs

16 mei 2019

Vandaag, 16 mei 2019, is, in overleg met politie en het Openbaar Ministerie, op last van de burgemeester een woning in Zuid-Scharwoude gesloten na de vondst van harddrugs.

• Vrijwilligerswerk en tegenprestatie

22 mei 2019

Als u een bijstandsuitkering ontvangt moet u ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt. Als dat niet (meteen) mogelijk is kunt u vrijwilligerswerk doen als tegenprestatie of begin van een re-integratietraject.

• Vakantieregeling gehandicapte kinderen

13 mei 2019

Deze financiële ondersteuning door de gemeente is bestemd voor de vakantie van een gehandicapt kind dat woont in de gemeente Langedijk en op aanvraagdatum tot bijdrage nog geen 18 jaar is.

• Kent u iemand die een lintje verdient?

07 mei 2019

Kent u iemand uit gemeente Langedijk die volgens u volgend jaar in aanmerking komt voor een Koninklijke onderscheiding? U kunt hiervoor een aanvraag indienen bij gemeente Langedijk tot uiterlijk 30 juni 2019.

• We hebben een nieuw WhatsApp nummer!

03 mei 2019

U kunt als inwoner ook via WhatsApp vragen stellen over de producten en diensten van de gemeente. Ons nieuwe WhatsApp nummer is 06-36449977.