Wat is uw kijk op Dijk en Waard?

Per 1 januari 2022 is de gemeente Dijk en Waard een feit. Een nieuwe gemeente waar we mét elkaar kleur aan geven. Inwoners, ondernemers, organisaties en gemeente. Wat vinden we belangrijk en hoe willen we daar samen aan werken?

Dit verkennen we de komende tijd in ‘Onze kijk op Dijk en Waard’. We gaan met elkaar in gesprek en nodigen iedereen uit om mee te dromen en ideeën te delen. Want ‘Onze kijk op Dijk en Waard’ is natuurlijk niet compleet zonder uw kijk.

De komende tijd komt u ‘Onze kijk op Dijk en Waard’ op verschillende plekken in Langedijk en Heerhugowaard tegen. Van koffietafelgesprekken in het buurthuis, straatinterviews tot een online platform waar u uw kijk op kunt posten. Mag uw kijk niet ontbreken? Doe dan vooral mee, want zo leren we elkaar beter kennen én bouwen we aan een gezamenlijk toekomstbeeld. 

Waar komt u ‘Onze kijk op Dijk en Waard’ tegen?

In juni starten de koffietafelgesprekken, gaat een cameraploeg de straat op voor interviews en werken verschillende fotografen aan een expositie met portretfoto’s. Wilt u deelnemen of meer informatie over de koffietafelgesprekken? Stuur ons een mail. Houd verder de gemeentelijke websites en onze sociale media kanalen in de gaten om te ontdekken op welke manieren u uw kijk kunt delen.