• Onderzoek naar lood in de bodem

28 juni 2019

Provincie Noord-Holland heeft in Langedijk onderzoek gedaan naar lood in de bodem op plekken waar kinderen spelen. Deze onderzoeken vinden plaats in de hele provincie.

• Leer Heerhugowaard kennen in een (gratis) hop-on hop-off busje!

25 juni 2019

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni rijdt een heuse hop-on hop-off bus door Heerhugowaard. Vanaf de Krul (aan de kant van de Stationsweg) kun je meerijden met een elektrisch toeristenbusje, waarmee je onder andere de Kunstkerk, het Stadshart, de Waarderhout en het Poldermuseum ‘Het Oude Gemaal’ kunt bezoeken. Meerijden is gratis, maar vol = vol! Kom je vanuit Langedijk? Start deze dag dan met een GRATIS vaartochtje met De Broekervaart vanaf het Havenplein in Broek op Langedijk. De aankomsttijd van De Broekervaart sluit aan op de vertrektijd van het busje. Liever op de fiets? Ook dan zijn er volop mogelijkheden!

• Veteranenbijeenkomst succesvol

25 juni 2019

Gemeente Langedijk kijkt terug op een geslaagde Veteranenbijeenkomst in het gemeentehuis in Zuid-Scharwoude op zaterdag 22 juni. Daarbij sprak burgemeester Leontien Kompier haar waardering uit voor alle veteranen uit Langedijk die zich hebben ingezet in dienst van de vrede, recent of in een verder verleden.

• Verslag participatiebijeenkomst Havenplein

24 juni 2019

Zo’n zestig omwonenden en andere ‘stakeholders’ gingen woensdagavond 19 juni met elkaar in gesprek over de herinrichting van het Havenplein en de haven in Broek op Langedijk.

• Onderzoek verkeersstromen in Langedijk

18 juni 2019

Tussen 24 en 30 juni wordt onderzoek gedaan naar de verkeersstromen binnen de gemeente. Bijvoorbeeld om te bepalen hoeveel doorgaand verkeer er is.

• Raad stelt nieuwe economische visie vast

23 juli 2019

Agribusiness, bouw en leisure. Deze branches bieden volgens de Economische Visie Langedijk 2019 – 2030 de meeste kansen op economische groei in Langedijk. In de nieuwe visie, die op 11 juni 2019 is vastgesteld door de gemeenteraad, staan ambitieuze doelstellingen op onder andere het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt, recreatie, duurzaamheid en innovatie in relatie tot kansen op economische groei.

• 14 juni: openstelling Langebalkweg

18 juni 2019

De Langebalkweg is op vrijdag 14 juni vanaf 16.00 uur weer open voor alle verkeer.

• NVVK audit: Halte Werk slaagt met vlag en wimpel

04 juni 2019

De NVVK, branchevereniging voor organisaties werkzaam op het gebied van schuldhulpverlening, heeft in april 2019 NVVK-lid Halte Werk geaudit. Halte Werk slaagde met vlag en wimpel voor de verplichte driejaarlijkse audit.