Zelfstandig ondernemer, kunnen wij u helpen?

Bevindt uw bedrijf zich door de coronacrisis in zwaar weer? Wilt u weten of uw bedrijf nog levensvatbaar is? Bent u op zoek naar manieren om uw bedrijf (weer) rendabel te maken? Of denkt u juist aan werk in loondienst of aan bij- of omscholing? Halte Werk kan u hierbij helpen.

Deze heroriëntatie van Halte Werk op de arbeidsmarkt is voor ondernemers die wonen in Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk, Bergen, Castricum en Heiloo. Alle ondernemers uit deze gemeenten zijn van harte welkom. 

Ondernemersadviseurs

Een team van ondernemersadviseurs staat voor u klaar om de mogelijkheden met u te bespreken.
Denk aan een persoonlijk adviesgesprek met een zelfstandigenadviseur, coaching of bijvoorbeeld een onderzoek naar de levensvatbaarheid van uw bedrijf. Of misschien dat u meer gebaat bent bij een training gericht op het verstevigen van uw onderneming. Ook kunt u geholpen worden bij schulden, of juist bij het vinden van een (bij)baan in loondienst. 

Aanmelden

Wacht niet te lang, en meld u aan voor een vrijblijvend gesprek via zelfstandigenloket@haltewerk.nl. Hoe eerder, hoe beter! Lees meer op www.haltewerk.nl/herorientatie