Interactieve avond Langedijker sportakkoord

Maatschappelijke organisaties, sportverenigingen en scholen hebben de afgelopen tijd samen gewerkt aan de uitvoeringsagenda 2019-2022 “Langedijk beweegt mee”. Op maandagavond 27 januari kunt u in De Binding meepraten over deze uitvoeringsagenda. Doel is samen tot een lokaal sportakkoord te komen.

Direct aanmelden

Alle inwoners van gemeente Langedijk willen kunnen genieten van sporten en bewegen. Plezier in meedoen en een gezonde leefstijl staan daarbij centraal. Maatschappelijke organisaties, sportverenigingen en scholen hebben meegewerkt aan het tot stand komen van de uitvoeringsagenda 2019-2022 “Langedijk beweegt mee”. Voor de uitvoering van deze agenda zijn inmiddels een sportmakelaar en twee buurtsportcoaches aangesteld bij Sport Servicepunt Langedijk. Hoe gaan we nu verder?

Interactieve bijeenkomst

Wethouder Jasper Nieuwenhuizen (Sport) nodigt u van harte uit voor een interactieve bijeenkomst over sport en bewegen op maandag 27 januari van 19.45 tot 21.30 uur bij De Binding, Bosgroet 2 te Zuid Scharwoude. We horen op deze avond graag van u welke ambitie, kansen en samenwerkingsmogelijkheden als prioriteit nummer één ziet en waar de sportmakelaar en buurtsportcoaches samen met u aan gaan werken de komende periode.
Het doel van deze avond is om samen te komen tot een lokaal sportakkoord. Een sportakkoord is een middel om organisaties met elkaar te verbinden, samen afspraken te maken om sport duurzaam te maken en uiteindelijk meer mensen in beweging te krijgen en te houden.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst op 27 januari in De Binding. Wij zijn benieuwd naar uw inbreng.