Gemeente blijft bereikbaar via WhatsApp

Heeft u een vraag of wilt u een melding doorgeven? U kunt gemeente Langedijk nog steeds bereiken via WhatsApp.

Diverse gemeenten stoppen met WhatsApp, omdat het voor gemeenten niet meer mogelijk is om WhatsApp te gebruiken zonder zakelijk account. Gemeente Langedijk heeft een oplossing bedacht zodat u nog steeds via WhatsApp in contact kan komen met de gemeente.

Hoe werkt het?

• Voeg het telefoonnummer +316 36 44 99 77 toe aan uw contactpersonen.
  • Kies vanuit WhatsApp dit contact, en stuur ons een bericht.

Op maandag t/m woensdag zijn wij van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar via WhatsApp. Op donderdag van 8.30 tot 20.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.

Meer contactgegevens

Ook via andere kanalen is de gemeente bereikbaar. U kunt het contactformulier gebruiken, bellen naar ons Klantcontactcentrum of via Facebook of Twitter een berichtje sturen. Kijk op de contactpagina voor meer informatie.