Neem deel aan onderzoek naar koopgedrag

Gemeenten en provincies zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om in beeld te brengen waar de inwoners kopen en hoe tevreden ze zijn over de winkelgebieden start begin september een grootschalig consumentenonderzoek in opdracht van onder andere de provincie Noord-Holland. Ook gemeente Langedijk neemt deel aan het onderzoek.

Gemeenten en provincies zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om in beeld te brengen waar de inwoners kopen en hoe tevreden ze zijn over de winkelgebieden start begin september een grootschalig consumentenonderzoek ‚Äčin opdracht van o.a. Provincie Noord-Holland. Ook gemeente Langedijk neemt deel aan het onderzoek.

I&O Research en bureaus BRO en BSP voeren het consumentenonderzoek uit. In de eerste week van september ontvangt een deel van de Langedijkse huishoudens een uitnodiging om aan het onderzoek deel te nemen.

Inwoners die geen brief krijgen, maar wel graag willen meedoen kunnen online de vragenlijst invullen. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 100 Horeca Cadeaukaarten van 25 euro verloot. Bezoek voor meer informatie over dit koopstromenonderzoek de website www.kso2021.nl.