Augustus

 • Trouwen in tijden van corona

  02 september 2020

  Voor aanstaande bruidsparen zorgt het coronavirus voor veel vragen en onzekerheid. Wat mag wel en wat liever niet? De landelijke maatregelen van het kabinet worden geregeld aangescherpt dan wel versoepeld. We kunnen daarom niet voorspellen welke richtlijnen er zullen gelden op uw huwelijksdag. Hieronder vindt u een actueel overzicht van de belangrijkste regels en adviezen.

 • Overeenkomst voor 22 appartementen in centrum Sint Pancras

  19 augustus 2020

  Het college van Langedijk stemt in met de bouw van 22 appartementen en parkeerruimte aan de Bovenweg 73 tot en met 77 in Sint Pancras. Het huidige fietspad, wat de Bovenweg met de Elzenlaan verbindt, wordt verlegd naar het zuiden.

 • Rivierkreeftviswedstrijd eindigt 21 augustus

  19 augustus 2020

  Zoveel mogelijk rivierkreeften vangen en inleveren bij Stichting Veldzorg, de beheerder van het Oosterdelgebied. Een oproep waarvoor veel jeugdige vissers zich hebben ingezet de afgelopen weken. Omdat de scholen weer zijn begonnen, eindigt de viswedstrijd op vrijdag 21 augustus. Op zaterdag 29 augustus vindt de prijsuitreiking plaats.

 • Textielcontainers weer geopend

  19 augustus 2020

  Sinds vandaag zijn de textielcontainers in Langedijk weer geopend. Iedereen is weer welkom bij het Afvalbrengstation om textiel in te leveren.

 • Vul de vragenlijst 'Duurzaam wonen' in

  17 augustus 2020

  Hoe denkt u over energiebesparing, aardgasvrij wonen en het opwekken van eigen energie? Met de vragenlijst ‘Duurzaam wonen’ willen de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard inzicht krijgen hoe zij inwoners kunnen helpen bij het energiezuinig maken van hun woning.