• Kruispunt afgesloten van 6 t/m 10 mei

29 april 2019

Het kruispunt Geestweg/Voorburggracht/Oostelijke Randweg wordt van 6 tot en met 10 mei afgesloten voor alle verkeer. Dit heeft te maken met ingrijpende werkzaamheden. De installatie voor het aansturen van de verkeerslichten wordt vervangen en getest.

• Colleges geven vervolg aan consultatie fusie

30 april 2019

De colleges van de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard willen op korte termijn onderzoeken in hoeverre de geluiden die door aanwezigen in Sint Pancras en Koedijk, tijdens de consultatieronde zijn geuit over een aansluiting bij Alkmaar, overeenkomen met de mening van alle inwoners van deze kernen.

• Een lintje voor acht Langedijkers

07 mei 2019

Acht inwoners van Langedijk ontvingen op vrijdag 26 april 2019 een Koninklijke Onderscheiding voor hun bijzondere verdiensten voor de samenleving.

• Nieuwe openingstijden Wmo-loket

16 april 2019

Wilt u een afspraak maken met een Wmo-consulent? Vanaf 1 mei is dat mogelijk op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

• Gewijzigde openingstijden rond Pasen

23 april 2019

Op Goede Vrijdag 19 april en Tweede Paasdag maandag 22 april is het gemeentehuis van Langedijk gesloten. Het afvalbrengstation is op Goede Vrijdag open en op Tweede Paasdag gesloten.

• Verzetslezing over Zwarte Zondag

10 april 2019

Het 4 mei comité organiseert woensdag 17 april in het restaurant van museum BroekerVeiling de jaarlijks terugkerende verzetslezing. De lezing begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. De entreeprijs inclusief koffie/ thee bedraagt € 3,-.