Werkzaamheden aan de Langebalkbrug

Vanaf 15 oktober tot 9 december worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Langebalkbrug. Uit veiligheid wordt zowel de N242 als de Langebalkweg (deels) afgesloten. Alle werkzaamheden vinden plaats gedurende vijf nachten per week van maandag t/m zaterdag.

- Van 15 t/m 20 oktober tussen 20.00 uur en 4.00 uur is de Langebalkweg, tussen Oosterdijk en de Pannekeetweg, afgesloten. Het fietspad is ook afgesloten.

- Van 5 november t/m 8 december tussen 20.00 uur en 4.00 uur is de Langebalkweg, tussen Oosterdijk en de Pannekeetweg, afgesloten. Het fietspad is ook afgesloten.

- Van 12 t/m 24 november is de Langebalkbrug tussen 4.00 uur en 12.00 uur deels afgesloten; één rijstrook is dicht. Het verkeer wordt dan via één rijbaan langs de werkzaamheden geleid. De weg blijft overdag voor alle verkeer toegankelijk.

- Van 5 november t/m 8 december tussen 20.00 uur en 4.00 uur is de N242 afgesloten; vanaf afslag Pannekeetweg tot Westerweg 44. Ook het fietspad is afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Overdag is de weg voor alle verkeer normaal toegankelijk.

De werkzaamheden kunnen enige geluidshinder in de avonden en nachten veroorzaken. Houd ook rekening met mogelijke hinder door omleidingen. De provincie Noord-Holland stelt alles in het werk om de overlast te beperken.

Voor vragen of klachten kun je contact opnemen met het provinciale servicepunt via het telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.