Prijsvraag ‘toegang sociale functies’

Vanaf 13 februari zijn onder andere het Wmo-loket, het Centrum voor Jeugd en Gezin, MEE & de Wering en de GGD gehuisvest in De Binding. De gemeente Langedijk nodigt alle inwoners van Langedijk uit om met een pakkende en passende naam te komen voor de gezamenlijke ‘toegang’ tot ondersteuning en hulp.

De winnende naam geeft een welkom gevoel, is herkenbaar Langedijks en maakt duidelijk dat mensen met een ‘ondersteuningsvraag’ hier informatie, advies en waar nodig een voorziening kunnen krijgen om zelf een stapje verder te komen. Wethouder Bert Fintelman licht toe: “De Binding wordt een gebouw waar stromen samenkomen, een soort delta. Een ontmoetingsplek of marktplaats, waar je iets komt halen en brengen. Het zou mooi zijn als dat in de naamgeving terugkomt.”

De naam mag niet verwijzen naar een persoon. De prijs voor de beste naam bestaat uit een dinerbon voor twee personen. U kunt de naam tot 22 februari 2017 sturen naar info@gemeentelangedijk.nl o.v.v. ‘prijsvraag naamgeving toegang sociale functies’. U kunt slechts één keer deelnemen. Medewerkers van de gemeente en hun familie zijn uitgesloten van deelname. De jury staat onder leiding van wethouder Bert Fintelman. De winnaar krijgt voor 15 maart bericht. Vergeet daarom niet uw naam en telefoonnummer te vermelden bij uw inzending.