Ondernemersbijeenkomst Economische Visie Langedijk

Bureau Buiten heeft van de gemeente Langedijk de opdracht gekregen om samen met de Langedijker ondernemers een nieuwe economische visie met bijbehorend uitvoeringsprogramma op te stellen. De belangenverenigingen AOL, BKL, LTO Langedijk, alsmede STPL leveren namens hun achterban input voor de visie.

Aanvullend daarop nodigt de gemeente alle Langedijker ondernemers uit om op woensdag 12 september in een brede bijeenkomst mee te denken en te praten over de visie. U bent welkom vanaf 19.15 uur en we gaan om 19.30 uur van start. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan l.bruin@gemeentelangedijk.nl. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt de exacte locatie bepaald. Deze krijgt u tijdig te horen.