Gewijzigde openingstijden

De kerstdagen en de jaarwisseling komen er weer aan. Door de feestdagen wijzigen de openingstijden en de afvalinzameling.

Gemeentehuis, De Binding (Wmo en Jeugd) en afvalbrengstation gesloten:

• Op woensdag 20 december sluiten het gemeentehuis en De Binding (alleen de gemeentelijke diensten Wmo en Jeugd) om 15.00 uur voor een kerstbijeenkomst voor medewerkers.
  • Op maandag 25 december en dinsdag 26 december zijn het gemeentehuis, De Binding en het afvalbrengstation gesloten.
  • Ook op maandag 1 januari zijn alle gemeentelijke locaties dicht.
  • Op dinsdag 2 januari vanaf 10.30 uur start onze dienstverlening weer in het gemeentehuis, De Binding (alleen de gemeentelijke diensten Wmo en Jeugd) en op het afvalbrengstation.

Gewijzigde afvalinzameling:

• Maandag 25 december wordt er geen restafval opgehaald, in plaats daarvan kunt u op woensdag 27 december uw rolemmer met grijze deksel aan de weg zetten.
  • Op dinsdag 26 december wordt geen restafval opgehaald; deze dag wordt op donderdag 28 december ingehaald.
  • Ook op maandag 1 januari 2018 wordt geen plastic afval ingezameld. De rolemmer met oranje deksel wordt dan op dinsdag 2 januari geleegd.