Cliëntervaringsonderzoek Wmo en Jeugdhulp

De gemeente wil graag weten wat uw ervaring is met de ondersteuning Jeugdhulp of Wmo. Met deze informatie willen we de hulp en ondersteuning zo goed mogelijk laten aansluiten bij uw behoefte. Binnenkort (rond 19 mei) start daarom een cliëntervaringsonderzoek Wmo en Jeugd.

Waarover?

Vindt u de kwaliteit van de ondersteuning goed of juist niet? En zorgt de ondersteuning ervoor dat u zich beter kunt redden? Heeft u ideeën over hoe het beter kan? Bespreken hulpverleners met u welke hulp zij inzetten?

Voor wie?

Iedereen met Wmo-ondersteuning ontvangt een vragenlijst. De vragenlijst over jeugdhulp voor kinderen tot en met 14 jaar sturen we naar de ouders. Jongeren vanaf 15 jaar mogen de vragenlijst zelf invullen. U kunt vragenlijst digitaal of op papier invullen. Onder de deelnemers verloten wij 10 cadeaubonnen van € 25.

Vrijwillig en anoniem

Deelname aan het onderzoek is vrijwillig. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau I&O Research. De ingevulde antwoorden worden anoniem verwerkt. Uw deelname heeft geen invloed op de ondersteuning die u ontvangt.

Uitkomst

De resultaten van het onderzoek publiceert de gemeente voor de zomer op de website. Een samenvatting van de resultaten van het onderzoek uit 2017 is beschikbaar.