Afscheid burgemeester

Uitnodiging: Hans Cornelisse neemt na twaalf jaar afscheid als burgemeester van Langedijk. De gemeente Langedijk biedt hem daarom een feestelijke afscheidsreceptie aan.

Graag nodigen wij u uit op donderdag 8 juni 2017 tussen 19.00 en 21.00 uur in De Binding, Bosgroet 2 te Zuid-Scharwoude om persoonlijk afscheid van hem te nemen. Burgemeester Cornelisse zou graag in plaats van een geschenk een bijdrage ontvangen voor de Langedijker Fanfare en Harmonieorkesten. Cornelisse: “De fanfares en harmonieorkesten zijn voor mij een vertrouwd onderdeel van Langedijk bijvoorbeeld op Koningsdag, bij de dodenherdenking en het Nieuwjaarsconcert. Hun muziek verbindt naar mijn gevoel jong en oud en daarmee de gemeenschap. Daarom ondersteun ik ze graag op deze manier.”

Het gemeentebestuur van Langedijk heet u van harte welkom!

Vanwege het afscheid van de burgemeester heeft het gemeentehuis op 7 en 8 juni gewijzigde openingstijden.

U kunt uw donatie voor de Langedijker Fanfare en Harmonieorkesten overmaken op NL18 BNGH 0285 0047 51 onder vermelding van 'Afscheid burgemeester'. Of u kunt uw gift bij het afscheid in de speciaal daarvoor bestemde bus deponeren.