Nieuws RSS icoon

• Blauwalg in de Noorderplas

18 juli 2019

Omgevingsdienst Noord-Holland Noord waarschuwt voor blauwalg in de Noorderplas. Daar zijn borden geplaatst. Door blauwalg kan zwemmen in de Noorderplas huidirritatie en maag-/darmklachten veroorzaken.

• Zomeropeningstijden Burgerzaken, Vergunningen en Wmo

17 juli 2019

De balies van Burgerzaken en Vergunningen in het gemeentehuis in Zuid-Scharwoude zijn in de zomervakantie op donderdagavond gesloten. Het betreft de periode 15 juli tot en met 23 augustus. U kunt deze balies in die periode op donderdag bezoeken van 14.00 uur tot 17.00 uur. Dit kan, zoals gebruikelijk, uitsluitend op afspraak.

• Eikenprocessierups

15 juli 2019

De eikenprocessierups rukt op in Nederland. Ook in Langedijk zijn ze gesignaleerd. We houden onze eiken dan ook nauwlettend in de gaten.

• Herindelingsontwerp gemeenten Langedijk-Heerhugowaard

12 juli 2019

B&W van de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard hebben hun beide gemeenteraden vandaag, vrijdag 12 juli, het volgende laten weten:

• Veel belangstellenden voor 'Politiek Actief'

10 juli 2019

Meer dan 70 geïnteresseerde inwoners hebben zich ingeschreven voor de cursus Politiek Actief voor de gemeente. De cursus start na de zomer en wordt georganiseerd door gemeenten Langedijk en Heerhugowaard in samenwerking met ProDemos. Inwoners die zich hebben aangemeld ontvangen binnenkort bericht of ze zijn geselecteerd voor de cursus. Aanmelden is niet meer mogelijk.