Nieuws RSS icoon

• Meld uw evenement uiterlijk 21 oktober aan

16 september 2019

Wilt u volgend jaar een evenement organiseren? Meld uw evenement dan vóór 21 oktober 2019 aan.

• Colleges presenteren herindelingsontwerp van de nieuwe gemeente

13 september 2019

De colleges van Langedijk en Heerhugowaard bieden vandaag het herindelingsontwerp aan de beide gemeenteraden aan. Dit is de volgende stap in het fusieproces. In het document presenteren de beide colleges het ontwerp voor de nieuwe gemeente.

• 21 september: feestelijke opening De Binding

11 september 2019

De Binding viert op zaterdag 21 september tussen 10.00 en 14.00 uur haar officiële opening.

• Cliëntervaringsonderzoek Wmo en Jeugd

11 september 2019

Gemeente Langedijk wil graag weten wat uw ervaring is met de ondersteuning Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Jeugd. Zo'n 1000 inwoners ontvangen een brief om de vragenlijst hierover in te vullen.

• Monumenten gratis open

04 september 2019

Op zaterdag 14 september is de landelijke Open Monumentendag met als thema ‘Plekken van plezier’: overal in Nederland zijn monumenten gratis geopend. De deelnemende monumenten in Langedijk openen hun deuren van 11:00 tot 16:00 uur. Bij de verschillende monumenten is van alles te beleven.