• Uitslag verkiezingen 20 maart 22 maart 2019

De uitslagen van de verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap zijn bekend. De stemmen zijn op donderdag 21 maart centraal geteld.

• Voorlopige uitslag verkiezingen 20 maart 21 maart 2019

De stemmen voor de Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen in Langedijk zijn -voorlopig- geteld. Deze uitslag is voorlopig. Even na twaalf uur was het aantal stemmen per partij onder voorbehoud bekend.

• Centraal stemmen tellen 21 maart 20 maart 2019

Burgemeester Leontien Kompier geeft om 9.00 uur het startsein voor het centraal tellen van uitgebrachte stemmen van de verkiezingen voor Provinciale Staten en Waterschap.

• VakantieFUN 22 maart 2019

Vakantieprogramma voor kinderen die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod.

• Schep gratis compost voor uw tuin 20 maart 2019

Als dank voor het scheiden van gft- en etensresten biedt gemeente Langedijk op zaterdag 30 maart gratis compost aan. Dat gebeurt op het afvalbrengstation aan Berrie 8 op Bedrijvenpark Breekland in Oudkarspel.