Nieuws RSS icoon

• Pilot bootregistratie van start in Langedijk

23 juli 2021

Steeds meer mensen recreëren op de wateren van Langedijk. De laatste jaren neemt het aantal klachten over het gedrag van waterrecreanten en gevaarlijke situaties op het water toe. Om varen voor mens, dier en natuur plezierig te houden, start gemeente Langedijk met een pilot bootregistratie. Aanvragen voor bootregistratie kunnen vanaf 2 augustus 2021 ingediend worden.

• Praat mee over Dijk en Waard op het online platform ‘Onze kijk op Dijk en Waard’

22 juli 2021

Vanaf vandaag kan iedereen zijn kijk op Dijk en Waard delen op het online gespreksplatform ‘Onze kijk op Dijk en Waard’. Dromen over de toekomst van de nieuwe gemeente, mooie herinneringen aan de dorpen en wijken en concrete ideeën over fijn wonen en leven in Dijk en Waard worden daar verzameld om zo samen - inwoners, ondernemers, organisaties en gemeente – kleur te geven aan de nieuwe gemeente.

• Alle informatie over de fusie op opwegnaardijkenwaard.nl

20 juli 2021

De nieuwe website opwegnaardijkenwaard.nl is live. Op deze website vindt u alle (op dit moment beschikbare) informatie over de fusie van Langedijk en Heerhugowaard en wat de fusie betekent voor u als inwoner, ondernemer en/of organisatie.

• Nieuw logo en huisstijl voor gemeente Dijk en Waard

26 juli 2021

Nu de Eerste Kamer afgelopen dinsdag 13 juli heeft ingestemd met de fusie van de gemeente Langedijk en Heerhugowaard is de weg naar de gemeente Dijk en Waard verder ingezet. Bij de nieuwe gemeente hoort een nieuwe huisstijl met een nieuw logo. Dit zorgt voor herkenning en verbinding tussen inwoners, ondernemers en gemeente. De door inwoners gekozen naam Dijk en Waard staat centraal in het nieuwe gemeentelijke logo dat vanaf 1 januari 2022 zichtbaar is.

• Initiatievencampagne groot succes: 5 initiatieven krijgen ondersteuning bij de uitvoering

14 juli 2021

De initiatievencampagne om Langedijk mooier, sportiever, gezelliger of groener te maken heeft geresulteerd in 5 winnende initiatieven. De meeste stemmen gingen naar het initiatief voor wandelbankjes in alle kernen en wijken in Langedijk.