Nieuws RSS icoon

• Dienstverlening wijzigt per 14 april

07 april 2020

Om onze (beperktere) dienstverlening en de gezondheid van u en onze medewerkers te waarborgen zijn meer aanvullende maatregelen nodig in het huis van de gemeente.

• Gewijzigde openingstijden rond Pasen

07 april 2020

Het gemeentehuis is op maandag 13 april (Tweede Paasdag) gesloten. Het afvalbrengstation is dan ook dicht. Op vrijdag 10 april (Goede Vrijdag) is het gemeentehuis van 8.30 tot 12.00 uur open. Het afvalbrengstation is dan ook geopend van 8.30 tot 14.00, maar kom alleen als het écht noodzakelijk is.

• Het is te druk bij het afvalbrengstation

08 april 2020

Het is nog steeds onverminderd druk op het terrein van het afvalbrengstation in Oudkarspel. Dit ondanks herhaaldelijke verzoeken op onze gemeentepagina 'Langedijk informeert' en social media-kanalen om uitsluitend afval te brengen als het echt nodig is en liefst met 1 persoon. De drukte helpt niet mee om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen.

• Leeghwaterbrug weer opengesteld voor verkeer

31 maart 2020

De provincie Noord-Holland heeft op 30 maart 2020 de Leeghwaterbrug (N242) in Alkmaar in beide richtingen opengesteld voor het verkeer. Verkeer rijdt weer over beide bruggen. De Leeghwaterbrug is een belangrijke schakel in de bereikbaarheid van Noord-Holland.

• Ook dit weekend: blijf zoveel mogelijk thuis

27 maart 2020

Het advies ‘blijf zoveel mogelijk thuis’ geldt natuurlijk ook in het weekend. Een ommetje maken, hardlopen, of fietsen kan, maar doe dit het liefste alleen en vermijd drukke plekken. Keer om als het te druk is.