• Werkzaamheden Leeghwaterbrug hervat 17 oktober 2018

De werkzaamheden aan de Leeghwaterbrug zijn hervat. Het bouwverbod op het boren van de schroefpalen is door de gemeente Alkmaar opgeheven. De aannemer is inmiddels gestart met het voorbereiden van de boorwerkzaamheden. Het boren van de palen start uiterlijk op 22 oktober aanstaande.

• Positieve reacties op verfraaiing Havenplein 15 oktober 2018

“Eindelijk!” “Dat werd hoog tijd.” “Had veertig jaar geleden al moeten gebeuren.” Zomaar een greep uit de reacties op de enquête die de afgelopen weken werd gehouden onder omwonenden van het Havenplein.

• Succesvolle themabijeenkomst 12 oktober 2018

"Ik wist niet dat wij daar ook gebruik van konden maken!" en "we gaan zeker kijken naar sponsoring door maatschappelijk betrokken ondernemers" zijn enkele van de enthousiaste reacties achteraf van deelnemers aan de bijeenkomst in Het Behouden Huis op dinsdag 9 oktober. Thema van de avond: vijf manieren voor organisaties om aan extra geld te komen.

• Werkzaamheden aan de Langebalkbrug 10 oktober 2018

Vanaf 15 oktober tot 9 december worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Langebalkbrug. Uit veiligheid wordt zowel de N242 als de Langebalkweg (deels) afgesloten. Alle werkzaamheden vinden plaats gedurende vijf nachten per week van maandag t/m zaterdag.

• Homestart: training voor ervaren opvoeders 12 oktober 2018

“Ik bied graag een luisterend oor aan gezinnen met kinderen en help hen antwoorden te vinden op alledaagse, lichte opvoedvragen. Geweldig als gezinnen na verloop van tijd beter functioneren”, vertelt Sladjana Dimitrijevic over Homestart, een project dat wordt uitgevoerd in opdracht van de gemeente Langedijk.