• Drugspand gesloten 08 november 2018

Vandaag, 8 november 2018, is op last van de burgemeester een woning aan de Twuyverweg in Sint Pancras gesloten.

• Meet up aangepast sporten 06 november 2018

Tijdens de gratis Meet up Aangepast Sporten informeert Sport-Z sportaanbieders in de regio over de vorderingen in het aangepast sporten.

• Formulierenpunt 06 november 2018

Bibliotheek Langedijk is op 31 oktober gestart met een nieuw Formulierenpunt in De Binding in Zuid-Scharwoude. Opgeleide vrijwilligers helpen inwoners gratis bij het begrijpen en invullen van bijvoorbeeld
    gemeentelijke formulieren, aanvragen en ontheffingen.

• Loswalbrug winnende naam voor duikerbrug 05 november 2018

Woensdag 31 oktober opende wethouder Ad Jongenelen de nieuwe duikerbrug onder de Veilingweg in Noord-Scharwoude. De duikerbrug zorgt ervoor dat de bewoners van De Nieuwe Veiling aan doorgaand vaarwater wonen. Tijdens de opening onthulde de wethouder ook de winnende naam voor de brug: Loswalbrug. Deze naam was door twee mensen ingediend: Linda Leegwater en Dennis Reijnen.

• Dienstverlening Halte Werk scoort 7,8 26 oktober 2018

Ruim 520 klanten van Halte Werk, de sociale dienst van de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk, geven de dienstverlening gemiddeld een 7,8. Dit blijkt uit een onderzoek van onafhankelijk bureau BMC.