Nieuws RSS icoon

 • Interactieve avond Langedijker sportakkoord

  15 januari 2020

  Maatschappelijke organisaties, sportverenigingen en scholen hebben de afgelopen tijd samen gewerkt aan de uitvoeringsagenda 2019-2022 “Langedijk beweegt mee”. Op maandagavond 27 januari kunt u in De Binding meepraten over deze uitvoeringsagenda. Doel is samen tot een lokaal sportakkoord te komen.

 • Holocaustmonument Levenslicht onthuld

  10 januari 2020

  Op 27 januari 2020 is het vijfenzeventig jaar geleden dat concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz werd bevrijd. Over heel de wereld wordt daar bij stilgestaan. Om ook stil te staan bij de Holocaustslachtoffers uit Langedijk wordt op 26 januari om 17.00 uur een officiële herdenking georganiseerd bij ‘De Stier’ in Noord-Scharwoude. Hier wordt het tijdelijke Holocaustmonument Levenslicht officieel in gebruik genomen.

 • Gratis cursus Politiek Actief

  Op donderdag 5 maart start de cursus Politiek Actief. De cursus is voor inwoners van Langedijk en Heerhugowaard die politiek actief willen worden of meer willen weten over de gemeente.

 • Start bouw op voormalige 'bieblocatie'

  14 januari 2020

  Begin maart van dit jaar start de bouw van het plan op de voormalige bibliotheeklocatie aan de Voorburggracht in Zuid Scharwoude. Het betreft een plan voor een Deen supermarkt, aanvullende detailhandel, 12 koopappartementen en een verbeterde bevoorradingsroute en parkeersituatie.

 • Doe-praat groepen voor kinderen

  07 januari 2020

  GGZ Noord-Holland-Noord organiseert tussen 14 januari en 10 maart ‘doe-praat groepen’ voor kinderen van ouders met psychische en/of verslavingsproblemen. Op dinsdagen van 15.15 tot 16.45 uur in De Binding.