• Waarderingsweek ‘Vrijwilligers Bedankt!’ 20 september 2018

Vrijwilligers in Langedijk kunnen deelname aan leuke en interessante activiteiten tijdens de jaarlijks terugkerende waarderingsweek‘ Vrijwilligers Bedankt!' van 3 tot en met 11 november. Hiervoor zorgen de gemeente Langedijk, Wonen Plus Welzijn en de Vrijwilligers Centrale.

• Vijf manieren om aan geld te komen 21 september 2018

Organisaties zijn bijna altijd op zoek naar extra middelen, zowel financieel als materieel. Daarom organiseren De Vrijwilligers Centrale en gemeente Langedijk op dinsdag 9 oktober een themabijeenkomst over manieren om aan geld te komen binnen organisaties. Dat gebeurt in Het Behouden Huis in Oudkarspel.

• Verfraaiing Havenplein 20 september 2018

Gemeente Langedijk begint eind september met het project ‘Een mooi en levendig Havenplein’. De gemeente stuurde aan omwonenden enquêtes met de vraag wat hun wensen zijn voor het Havenplein en omgeving. De gemeente wil samen met omwonenden en belanghebbenden kijken hoe het Havenplein en omgeving kunnen worden verfraaid en ingericht.

• Aanmelden evenementen 18 september 2018

Wilt u volgend jaar een evenement organiseren? Meld uw evenement dan uiterlijk 26 oktober aan.

• Groot onderzoek naar koopgedrag 12 september 2018

Half september starten de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht in de Randstad een grootschalig onderzoek naar winkelgedrag. Ook in gemeente Langedijk worden inwoners gevraagd mee te doen aan het onderzoek.