• Tips voor een veilig evenement 17 juli 2018

Er vinden deze zomer meerdere evenementen plaats in het recreatiegebied Geestmerambacht, waaronder Liquicity op 21 en 22 juli. Dit evenement vindt plaats aan de noordkant van het evenemententerrein. Voor evenementen geldt dat de organisatie, hulpdiensten én de gemeente achter de schermen bezig zijn om te zorgen voor veilige evenementen. Waarop kunt u zelf letten?

• Lepelaar 3 dagen dicht 12 juli 2018

De Lepelaar in Broek op Langedijk is van 16 tot en met 18 juli afgesloten, vanwege het vernieuwen van de waterleiding.

• Vakantieregeling gehandicapte kinderen 2018 13 juli 2018

Gemeente Langedijk heeft een ‘vakantieregeling gehandicapte kinderen’. Deze financiële ondersteuning is bestemd voor de vakantie van een gehandicapt kind, dat woont in de gemeente Langedijk en op de datum van het verzoek tot bijdrage nog geen 18 jaar is.

• Drie vragen over productiefout reisdocumenten 18 juli 2018

Er komen veel vragen binnen over fouten in het echtheidskenmerk in reisdocumenten afgegeven tussen. Hierbij de meest gestelde vragen, met antwoord.

• Productiefout bij reisdocumenten 18 juli 2018

Bij de productie van paspoorten en identiteitskaarten is iets fout gegaan. Hierdoor kan het zijn dat één van de elektronische echtheidskenmerken in sommige reisdocumenten niet werkt. Het gaat om reisdocumenten die zijn aangevraagd in de periode van 1 april tot en met 30 juni 2018 met een serienummer dat eindigt op 03.