Nieuws

• Burgemeester Kompier blijft tot minimaal halverwege 2019 waarnemend burgemeester van Langedijk 21 november 2018

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties besloot de vacature voor een Kroonbenoemde burgemeester in Langedijk vooralsnog tot die tijd niet open te stellen.

• Gezocht: buurtbemiddelaars 21 november 2018

Conflict? breng mensen met elkaar in gesprek.

• Drugspand gesloten 08 november 2018

Vandaag, 8 november 2018, is op last van de burgemeester een woning aan de Twuyverweg in Sint Pancras gesloten.

• Meet up aangepast sporten 06 november 2018

Tijdens de gratis Meet up Aangepast Sporten informeert Sport-Z sportaanbieders in de regio over de vorderingen in het aangepast sporten.

• Formulierenpunt 06 november 2018

Bibliotheek Langedijk is op 31 oktober gestart met een nieuw Formulierenpunt in De Binding in Zuid-Scharwoude. Opgeleide vrijwilligers helpen inwoners gratis bij het begrijpen en invullen van bijvoorbeeld
    gemeentelijke formulieren, aanvragen en ontheffingen.