Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van gemeentelijke actualiteiten? De gemeente Langedijk gebruikt onder meer Langedijk Informeert, de digitale nieuwsbrief, social media en andere kanalen om u te informeren.

Langedijk Informeert

Eens in de twee weken verschijnen de gemeentelijke pagina's in het Langedijker Nieuwsblad. De meest recente edities kunt u hieronder downloaden.

Digitale nieuwsbrief

De gemeente Langedijk informeert u ook graag via de digitale nieuwsbrief. Als u via e-mail op de hoogte wilt blijven van gemeentelijk nieuws, dan kunt u zich hierop abonneren. U kunt zich per e-mail aanmelden via communicatie@gemeentelangedijk.nl o.v.v. Nieuwsbrief. Na aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief elke twee weken.

Social media

Via social media deelt de gemeente Langedijk korte, actuele berichten. U kunt ons volgen via onderstaande pagina's:

Facebook gemeente LangedijkFacebook

Twitter gemeente Langedijk Twitter

Nieuwsarchief

Berichten van de afgelopen zes weken kunt u lezen via nieuws. Bent u op zoek naar berichten ouder dan zes weken? Dan verwijzen we u door naar Archiefweb. Hier kunt u een datum en jaartal selecteren om de inhoud van deze website op die datum te bekijken.

Bestemmingsplannen

Actuele bestemmingsplannen van gemeente Langedijk zijn terug te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt de plannen in uw eigen buurt zoeken met uw postcode en huisnummer.

Officiële bekendmakingen

Op www.officielebekendmakingen.nl vindt u de door gemeente Langedijk gepubliceerde officiële bekendmakingen. Ook verordeningen vallen onder deze officiële bekendmakingen. In een verordening staan de regels waaraan bewoners en bedrijven in de stad zich moeten houden. Wilt u de bekendmakingen doorzoeken? Hiervoor kunt u de raadpleegsite zoek.officielebekendmakingen gebruiken, waar u ook kunt aangeven dat u geattendeerd wilt worden op actuele wet- en regelgeving. Wilt u op de hoogte blijven van wat er in uw omgeving gebeurt? Dan kunt u zich aanmelden voor e-mailservice. Na aanmelding ontvangt u automatisch een e-mail van de voor u interessante bekendmakingen.

U kunt berichten van overheid.nl van de gemeente Langedijk ook lezen via de app voor smartphone of tablet. De app is beschikbaar voor Apple (iOS), Android en Windows. Zoeken op: Over uw buurt. Inschrijven voor de service kan via www.overuwbuurt.overheid.nl. Daar kunt u zelf instellen welk type berichten u wilt ontvangen en binnen welke straal om uw huis of bedrijf.