Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van gemeentelijke actualiteiten? De gemeente Langedijk gebruikt onder meer Langedijk Informeert, de digitale nieuwsbrief, social media en andere kanalen om u te informeren.

Langedijk Informeert

Eens in de twee weken verschijnen de gemeentelijke pagina's in het Langedijker Nieuwsblad. De meest recente edities kunt u hieronder downloaden.

Digitale nieuwsbrief

De gemeente Langedijk informeert u ook graag via de digitale nieuwsbrief. Als u via e-mail op de hoogte wilt blijven van gemeentelijk nieuws, dan kunt u zich hierop abonneren. U kunt zich per e-mail aanmelden via communicatie@gemeentelangedijk.nl o.v.v. Nieuwsbrief. Na aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief elke twee weken.

Social media

Via social media deelt de gemeente Langedijk korte, actuele berichten. U kunt ons volgen via onderstaande pagina's:

Facebook gemeente LangedijkFacebook

Twitter gemeente Langedijk Twitter

Nieuwsarchief

Berichten van de afgelopen zes weken kunt u lezen via nieuws. Bent u op zoek naar berichten ouder dan zes weken? Dan verwijzen we u door naar Archiefweb. Hier kunt u een datum en jaartal selecteren om de inhoud van deze website op die datum te bekijken.