Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van gemeentelijke actualiteiten? Gemeente Langedijk gebruikt onder meer Langedijk informeert, de digitale nieuwsbrief, social media en andere kanalen om u te informeren.

Langedijk Informeert

Eens in de twee weken verschijnen de gemeentelijke pagina's in het Langedijker Nieuwsblad. U kunt de meest recente editie bekijken op de website van Rodi Media.

 

Digitale nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van gemeentelijk nieuws, dan kunt u zich abonneren op de tweewekelijkse nieuwsbrief. Deze ontvangt u via e-mail. Vul uw e-mailadres hieronder in en klik op de knop 'Aanmelden' om u in te schrijven. U kunt zich op elk moment weer afmelden door dit via de laatst ontvangen nieuwsbrief aan te geven. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief aan u te versturen.


Social media

Via social media deelt de gemeente Langedijk korte, actuele berichten. U kunt ons volgen via onderstaande pagina's:

Facebook gemeente LangedijkFacebook

Twitter gemeente LangedijkTwitter

instagramInstagram


Nieuwsarchief

Berichten van de afgelopen zes weken kunt u lezen via nieuws. Bent u op zoek naar berichten ouder dan zes weken? Dan verwijzen we u door naar Archiefweb. Hier kunt u een datum en jaartal selecteren om de inhoud van deze website op die datum te bekijken.