Bekendmakingen, beleid en verordeningen

De gemeente Langedijk plaatst haar officiële bekendmakingen, zoals regelgeving en verordeningen, op de website Overheid.nl. Deze website van de overheid biedt alle regelgeving van alle overheden bij elkaar. Gemeente, provincie, waterschap en Rijk bundelen hier hun informatie.

Verordeningen en beleidsregels vallen ook onder deze officiële bekendmakingen. In een verordening staan de regels waaraan bewoners en bedrijven in de gemeente zich moeten houden. Denk bijvoorbeeld aan de afvalstoffenverordening, parkeernormen en het beleid rondom planologische afwijkingen.

Bekendmakingen bekijken

Verordeningen en regels die specifiek voor Langedijk gelden, kunt u vinden met de zoekfunctie op overheid.nl. Wilt u op de hoogte blijven van wat er in uw omgeving gebeurt? Dan kunt u zich aanmelden voor de e-mailservice. Na aanmelding ontvangt u automatisch een e-mail van de voor u interessante bekendmakingen.

Via uw mobiel of tablet

U kunt berichten van overheid.nl van de gemeente Langedijk ook lezen via de app voor smartphone of tablet. De app is beschikbaar voor Apple (iOS), Android en Windows. Zoeken op: Over uw buurt. Inschrijven voor de service kan via www.overuwbuurt.overheid.nl. Daar kunt u zelf instellen welk type berichten u wilt ontvangen en binnen welke straal om uw huis of bedrijf.

Relevante links