Bekendmakingen, beleid en verordeningen

De gemeente Langedijk plaatst haar officiële bekendmakingen, zoals regelgeving en verordeningen, op de website Overheid.nl. Deze website van de overheid biedt alle regelgeving van alle overheden bij elkaar. Gemeente, provincie, waterschap en Rijk bundelen hier hun informatie.

Bekendmakingen bekijken

Verordeningen en beleidsregels vallen ook onder deze officiële bekendmakingen. In een verordening staan de regels waaraan bewoners en bedrijven in de gemeente zich moeten houden. Denk bijvoorbeeld aan de afvalstoffenverordening, parkeernormen en het beleid rondom planologische afwijkingen.

Ontvang bekendmakingen per mail

U kunt zich abonneren op een e-mailservice via www.overheid.nl/attenderingsservice. U ontvangt dan automatisch een mail als er een bekendmaking wordt gepubliceerd in uw buurt. Dan weet u bijvoorbeeld precies wanneer uw buurman een vergunning aanvraagt voor een uitbouw aan het huis.

App voor berichten over uw buurt

U kunt berichten van overheid.nl van de gemeente Langedijk ook lezen via de app voor smartphone of tablet. De app is beschikbaar voor Apple (iOS), Android en Windows. Zoeken op: Over uw buurt.