• Bekendmakingen, beleid en verordeningen

De gemeente Langedijk plaatst haar officiële bekendmakingen, zoals regelgeving en verordeningen, op de website Overheid.nl. Deze website van de overheid biedt alle regelgeving van alle overheden bij elkaar. Gemeente, provincie, waterschap en Rijk bundelen hier hun informatie.

• Nieuwsberichten

Bent u op zoek naar berichten ouder dan zes weken? Dan verwijzen we u door naar Archiefweb. Hier kunt u een datum en jaartal selecteren om de inhoud van deze website op die datum te bekijken.

• Langedijk Informeert

Eens in de twee weken verschijnen de gemeentelijke pagina's in het Langedijker Nieuwsblad. U kunt de edities hiervan bekijken op de website van Rodi Media.

• Nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van gemeentelijk nieuws, dan kunt u zich abonneren op de tweewekelijkse nieuwsbrief. U kunt zich op elk moment weer afmelden door dit via de laatst ontvangen nieuwsbrief aan te geven.