Stemmen op 21 maart 2018

Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen en wordt er een referendum gehouden. Als inwoner van gemeente Langedijk kiest u een nieuwe gemeenteraad. Bij het referendum stemt u voor of tegen de Wet op de inlichtingen en veiligheidsdiensten 2017.

 • Gemeenteraadsverkiezingen

  Eens in de vier jaar zijn er in Nederland verkiezingen voor de gemeenteraad. De eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op woensdag 21 maart 2018. Op deze pagina vindt u informatie over de gemeenteraadsverkiezingen.

 • Referendum

  Op 21 maart a.s. wordt een raadgevend referendum gehouden over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 (Wiv 2017).

 • Algemene informatie over stemmen

  Met uw stempas en een identiteitsbewijs kunt u op de dag van de gemeenteraadsverkiezing en het referendum stemmen in een stemlokaal. Lees meer informatie over hoe u kunt stemmen, de locaties van de stemlokalen en bekendmaking van de uitslag.

 • Ook jij hebt een stem!

  Studeren, werken, uitgaan, je hebt het er maar druk mee. Laat je wel op woensdag 21 maart 2018 een gaatje open in je agenda? Dan vinden namelijk de gemeenteraadsverkiezingen plaats en die wil je zeker niet missen. Jij kan namelijk zelf meebeslissen over wat er gebeurt in jouw dorp. Daarnaast vindt op diezelfde dag ook nog een referendum plaats. Op deze pagina vind je alle informatie.

 • Kieskompas Langedijk

  Banner Kieskompas 300x250