Toegankelijkheidsverklaring

De gemeente Langedijk besteedt veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en vindbaarheid van deze website. Hierbij volgen we de toegankelijkheidseisen van de overheid. Voldoen aan deze standaard maakt de website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen.

Deze verklaring is bijgewerkt op 23 februari 2021.

Toegankelijkheidsverklaring

Onze website voldoet nog niet volledig aan de toegankelijkheidseisen van de overheid (WCAG 2.1, niveau AA). De eerste maatregelen hiertoe zijn genomen en er staat een toegankelijkheidsonderzoek gepland. Bij veranderingen passen wij deze pagina aan.

Bekijk de toegankelijkheidsverklaring

Maatregelen

Wij nemen de volgende maatregelen om naleving van de toegankelijkheidseisen te bevorderen:

  • Onderzoek: er is een toegankelijkheidsonderzoek gepland.
  • Documenten: Pdf-documenten worden zoveel mogelijk aangeboden in html. Binnen de organisatie wordt nagegaan hoe deze documenten toegankelijk kunnen worden gemaakt.

Planning

Er is een toegankelijkheidsonderzoek gepland op 1 april 2021. De streefdatum waarop de website volledig zal voldoen is 1 januari 2022.

Vragen of problemen?

Is onze website, of onderdelen daarvan, voor u niet goed toegankelijk? Heeft u vragen, tips of opmerkingen over toegankelijkheid? Laat het ons dan weten.

Bekijk onze contactgegevens.