Contact

 • Direct contact opnemen

  U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de gemeente. U kunt ons tijdens openingstijden bellen en WhatsAppen. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier of per brief. Klachten geeft u door via de daarvoor bestemde formulieren.

 • Openingstijden en adresgegevens

  Bekijk de algemene contactgegevens en openingstijden van het gemeentehuis en van de afdelingen Vergunningen, Burgerzaken, Wmo en Jeugd en het afvalbrengstation. Ook vindt u op deze pagina het rekeningnummer van de gemeente.

 • Afspraken tussen u en gemeente Langedijk

  De gemeente is er voor u: inwoner of ondernemer van Langedijk. We willen u dan ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Op deze pagina leest u wat u van ons kunt verwachten, bijvoorbeeld wanneer u contact met ons opneemt.

 • Routebeschrijving

 • Gevonden en verloren voorwerpen

  Als u een voorwerp gevonden heeft of verloren bent, kunt u bij de gemeente terecht. Neem een geldig identiteitsbewijs mee als u een gevonden voorwerp bij de gemeente komt ophalen.

 • Huisregels

  Wij willen graag het contact met onze bezoekers zo prettig mogelijk laten verlopen. Daarnaast vinden wij de veiligheid van onze medewerkers erg belangrijk. Huisregels scheppen duidelijkheid. Zo weten we wat we van elkaar kunnen verwachten.

 • Privacystatement

  19 januari 2021

  De gemeente verwerkt uw persoonsgegevens zoals bepaald is in de Europese privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit gebeurt als u gebruik maakt van de diensten van de gemeente. Of omdat u deze gegevens aan de gemeente geeft. Dit gaat bijvoorbeeld om uw naam, adres, geboortedatum en -plaats of uw contactgegevens. Welke gegevens verwerkt worden hangt af van het product of de dienst die u gebruikt.

 • Toegankelijkheidsverklaring

  03 maart 2021

  De gemeente Langedijk besteedt veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en vindbaarheid van deze website. Hierbij volgen we de toegankelijkheidseisen van de overheid. Voldoen aan deze standaard maakt de website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen.