Let op: klei op de weg

Tijdens de koolcampagne rijden tractoren soms direct van het land de weg op. De klei die op de weg valt maakt de weg gevaarlijk glad. De gemeente vraagt daarom agrariërs en inwoners om alert te zijn.

De gemeente vraagt agrariërs om de wegen schoon en daarmee veilig te houden. Het reinigen van de weg moet bij een verkeersgevaarlijke situatie onmiddellijk gebeuren en in andere gevallen elke dag direct na afloop van de werkzaamheden (in ieder geval vóór zonsondergang).

Ondanks deze maatregelen moeten weggebruikers tijdens de koolcampagne rekening houden met vieze wegen en het rijgedrag hierop afstemmen. De gemeente vraagt inwoners hierin ook om medewerking.

Klacht melden

Als u als inwoner een klacht heeft over modder op openbare wegen, dan kunt u dit melden via deze website of u kunt bellen met het klantcontactcentrum, tel. 0226 – 33 44 33.